Een funnel in

Geen zin in lange trajecten of investeringen van meer dan €10.000? Maar wil je pragmatisch aan de slag en snel resultaat zien?

Dan is dit de oplossing voor jou!

Een funnel in één dag

In één dag samen met Nico een marketing- en sales funnel strategie ontwikkelen, incl. 1 e-mail funnel en marketing automation workflows.

Levert je website onvoldoende leads en klanten op? Of heb je een ambitieuze groeidoelstelling en wil je alles uit de kast halen om ‘the next step‘ te maken? 

Als je geen zin hebt om uren, dagen, weken of zelfs maanden te investeren in trainingen, courses volgen en boeken lezen over het formuleren van een funnel strategie en het inrichten van een funnel?

Boek dan ‘een funnel in één dag‘!

Samen met Nico breng je de markt, de doelgroep en propositie in kaart om deze vervolgens te vertalen naar een funnel strategie. Daarnaast ontwerpen we direct samen een e-mail funnel en laten we zien hoe je die inricht.

Nico Oud

Over Nico

Toen Nico in 2015 zijn twee snelgroeiende bedrijven verkocht, stortte hij zich volledig op funnel marketing. 

Hij had zijn bedrijven met jaarlijks meer dan 100% laten groeien door zijn eigen marketing- en sales funnel te optimaliseren. Uiteindelijk haalde hij meer energie uit het optimaliseren van de funnel dan uit het runnen van het bedrijf.

Sindsdien helpt hij andere bedrijven bij het inrichten en optimaliseren van hun marketing- en sales funnels en wordt hij gezien als de eerste full funnel specialist van Nederland.

Nico is de eerste Nederlandse Full Funnel Specialist van Nederland en hij heeft inmiddels meer dan 100 bedrijven geholpen met het optimaliseren van hun sales funnel. 

In de sessie behandelen we:

 • Wie jouw doelgroepen zijn, wat ze beweegt, welke pijn of problemen ze ervaren, wat hun doelen zijn, enzovoorts. Zodat we goed weten voor wie we de funnel maken.
 • We zoomen ook in op de waardepropositie van jouw product of dienst, zodat we goed in beeld hebben hoe dat zich onderscheidt van de concurrentie.
 • Ook analyseren we de huidige website en marketing strategie. We brengen in kaart wat wel en niet werkt en welke mogelijke knelpunten er zijn.
 • Natuurlijk staan we ook even stil bij de huidige funnels. Ook hier kijken we weer wat wel en niet heeft gewerkt.
 • Daarnaast brengen we het landschap van de markt in beeld. Wie zijn de directe en indirecte concurrenten? Wat voor propositie hebben zijn. Hoe werkt hun funnel?
 • Vervolgens kijken we nog even naar de marketing tools. We brengen in kaart welke tools je gebruikt en of dit nog de juiste tools zijn.
 • We lopen samen door de inrichting van de funnel heen, zodat je precies weet hoe je straks alles kunt inrichten.
 • Als je wilt werken met ActiveCampaign, richten we daadwerkelijk de eerste funnel met je in, zodat je alleen nog de teksten in de mail hoeft te plakken.

Dit is wat het je oplevert:

 • Een duidelijk beeld van hoe je meer leads en klanten kunt werven via je website, social media en advertentie kanalen.
 • Een funnel strategie op 1 A4-tje dat je helpt om effectieve marketing en sales funnels te bouwen die daadwerkelijk leads en klanten opleveren.
 • Een propositie funnel volledig ontworpen en uitgewerkt met duidelijke instructies voor eventuele teksten en landingspagina's die nog gemaakt moeten worden.
 • De propositie funnel geïmplementeerd en geautomatiseerd, zodat je alleen nog teksten hoeft toe te voegen*.
 • Een engagement automation/workflow ontworpen en geïmplementeerd die je kunt gebruiken om leads opnieuw op te warmen als ze afkoelen.
 • Specifiek advies met betrekking tot de contentstrategie die nodig is om de funnel te voeden met relevante bezoekers (incl. onbetaalbaar SEO advies)

Wat de experts over Nico zeggen

Nico heeft meer dan 100 bedrijven geholpen bij hun groei.

Alex van Ginneken

Business coach & strateeg

Nico is de enige funnel specialist in Nederland die ik aanbeveel bij mijn klanten en relaties. Als je meer rendement uit jouw online marketing campagnes wilt halen zou ik zeker eens een kop koffie met hem drinken.”

Sander Renkema

CEO Junction.nl

Nico komt snel tot de kern. Een echte funnelspecialist, die dit blijft zien in het grote geheel. Met groei als uitgangspunt, zonder al teveel buzz, lekker gericht op het doel af.

Je hebt ons gezien op...

Investering

Intake gesprek   € 250
Brainstorm sessie   € 750 
Strategie op 1 A4   € 1.250
Propositie funnel   € 2.750
Engagement tracker  € 1.500
Automations inrichten* € 2.500

Normaal € 9.000 met een doorlooptijd van 2 maanden nu binnen 1 dag

€3.250 

nu tijdelijk eenmalig

€ 1.950!!  **

* Het inrichten van automations doen we alleen in ActiveCampaign.
**Deze introductie prijs is tijdelijk van aard en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Reserveer direct jouw plek voor de introductie prijs.

Na het versturen wordt je aanvraag beoordeeld en nemen we contact op voor het plannen van de sessie en de financiële afhandeling (per factuur).

Een inspirerende, rustgevende locatie

De sessie wordt gehouden in het luxueuze landhuis Veenwijk, gelegen aan een van de mooiste bossen van Noord Nederland.

Deze rustige werkomgeving helpt je om even afstand te nemen van de dagelijkse beslommeringen en je te focussen op de strategie en inrichting van je funnel.

De sessie is inclusief koffie, thee, frisdrank, lunch en vers fruit. 

Het funnellab

Wij opereren vanuit het historische Landhuis Veenwijk, maar met de technologie van vandaag werken we ook veel remote samen met onze specialisten en klanten.

Schoterlandseweg 45, 8451 KA Oudeschoot

Bel ons gerust op 085-1302 184 of stuur een e-mail naar office@funnellab.nl om een kennismaking te plannen.