Download al onze resources

Free stuff for everybody! 🙂

Hieronder vind je verschillende gratis whitepapers, ebooks, templates en andere handige zaken. Je mag deze resources gratis en onbeperkt VOOR JEZELF gebruiken.

Wil je iets ‘hergebruiken? Bekijk dan per resource welke (creative commons) rechten erop van toepassing zijn. 

Templates

Funnel strategie canvas

Funnel Strategie Canvas

Gebruik het funnel strategie canvas om alle input voor je funnel te bundelen tot een overzichtelijk canvas. Zorg dat je het canvas bij de hand hebt als je een funnel ontwerpt of aanpast.

Persona template

Persona template (Excel)

Met deze gratis persona template geef je eenvoudig een gezicht aan jouw doelgroep. De persona template is gemaakt in Excel en dus eenvoudig aan te passen naar eigen wens.

Whitepapers

Sales funnel bouwen

Een sales funnel bouwen

Jouw website op de automatische piloot laten verkopen is allang geen illusie meer, maar veel bedrijven maken cruciale fouten in het vormgeven van de sales funnel… als ze al bewust een sales funnel bouwen. Dit ebook helpt je het juiste proces te doorlopen en laat zien hoe je een goede funnel opbouwt.

Growth hacking dossier

Growth hacking is een van de meest effectieve en schaalbare manieren om je business te laten groeien, maar wat is het eigenlijk? In dit handige ebook lees je wat het is en hoe jij growth hacking in kunt zetten om de groei van je business aan te jagen.

Marketing Automation dossier

Natuurlijk kan je net als ik honderden uren investeren in het uitzoeken van alle mogelijkheden en het uitdokteren wat marketing automation voor jouw organisatie kan doen, maar je kunt ook 15 minuten investeren in het lezen van mijn samenvatting.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En ontvang wekelijks onze beste tips op het gebied van funnel marketing.

Het funnellab

Wij opereren vanuit het historische Landhuis Veenwijk, maar met de technologie van vandaag werken we ook veel remote samen met onze specialisten en klanten.

Schoterlandseweg 45, 8451 KA Oudeschoot

Bel ons gerust op 085-1302 184 of stuur een e-mail naar office@funnellab.nl om een kennismaking te plannen.